O preparatu

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][vc_custom_heading text=”O preparatu Hair for 2″ font_container=”tag:h1|font_size:40|text_align:center|color:%23d69b18″ use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_column_text]Hairfor2 je patentiran i vodootporan preparat za rast kose za muškarce i žene sa problemima opadanjem kose, kao i sa tankom kosom sa prazninama, koji takođe daje i boju kosi.

Jednostavno, Hairfor2 je patentiran preparat za dopunjivanje kose, koji je nakon dugogodišnjeg proučavanja tako konstruisan, da se pri upotrebi mikrotanka vlakna kose čvrsto spajaju sa vašom prirodnom kosom. Za samo nekoliko minuta mogu se videti znatno bolji rezultati, čvršća kosa i bez tragova ćelavosti ili gubitka kose!!!

Spoj mikrotankih vlakna sa prirodnom kosom potpuno je vodootporan i pritom se ne može primetiti golim okom, čak ni pod jakim studijskim svetlom.

Mikrokosa se može koristiti i u kombinaciji sa drugim sredstvima za oblikovanje kose (gel, vosak, lak, pena). Takođe je dostupan i u velikom broju nijansi, kako bi se prilagodio svakoj boji kose. Nakon upotrebe se lako može isprati običnim, kao i specijalnim Hairfor2 šamponom ili normalnim sredstvom za pranje kose.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”5180″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]